Cégbemutató

A szekszárdi székhelyű  Industria Kft. 1991-ben alakult meg, mint nemzetközi fuvarozást és szállítmányozást végző magyar kisvállalkozás. A cég az induláskor Nyugat-Európa mellett a kelet-európai viszonylatokat is járta, saját eszközeivel, úgymint Belorusszia, Oroszország és a Balti államok. Ennek köszönhetően a mai napig nagy tapasztalattal és jó kapcsolatokkal rendelkezik a keleti régiók irányában is.

A vállalkozás 1991-ben 5 darab 24 tonna teherbírású nyerges vontatóval kezdte a nemzetközi fuvarozást Franciaország, Németország, Benelux államok és Ausztria felé, mely irányok mai is a jellemző viszonylatok.

A cég 2006 óta 6 darab speciális tekercsszállító, COIL MULDEN pótkocsikkal rendelkezik, mellyel különböző vas-, acél-, alumínium-tekercseket nagy biztonsággal tud szállítani, ugyanakkor sima platós, ponyvás kocsiként is használható.

Az Industria Kft elmúlt 25 évben törekedett és a mai napig törekszik arra, hogy a partnerei igényeit biztonságosan, gyorsan, rugalmasan és hosszútávon ki tudja elégíteni a mindig megújuló és minőségi autóparkkal és eszközökkel.

Annak érdekében, hogy a partnereinket minél jobban ki tudjuk szolgálni, partnercégünkkel, az EURO-HOLGES VÁMÜGYNÖKSÉGGEL karöltve komplex logisztikai szolgáltatást áll módunkban nyújtani.

Az alapítók elérték azt a céljukat, hogy a megrendelők elégedettek és nyugodtak legyenek, ha az INDUSTRIA Kft. végzi a szállításaikat. Erre bizonyíték több olyan partnerünk, akik az alapítás óta a cég megbízói.

Reméljük Ön is hamarosan partnereink sorába lép és megismerkedik a biztonságos, gyors és rugalmas INDUSTRIA Kft-vel.